Közeleg a tél, és nincs munkád? Dolgozz, és keress jól egész évben – külföldön!

A hideg idő beköszöntével az élet egy kicsit lelassul, ami lehet jó dolog is – kivéve, ha emiatt a megélhetésed kerül veszélybe. Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy jól fizető munkát csak tavasztól őszig tudnak vállalni, és keresetük az időjárástól függ. Ha szeretnél egész évben dolgozni, és csak a karácsonyi időszakban állnál le egy kicsit pihenni, akkor olvass tovább, mert elmondjuk, hogyan kereshetsz az év 12 hónapjában kimagaslóan sokat – külföldi munkavállalással! 

Ahogy kint egyre hidegebb van, egyre többet esik az eső, és egyre korábban sötétedik, szép lassan leállnak azok az építkezések és egyéb munkálatok, amelyekkel eddig viszonylag jó pénzért dolgozhattál. 

Ezeknek a kinti munkáknak a legnagyobb hátránya a bizonytalanság és a kiszámíthatatlanság, hiszen tulajdonképpen az időjárástól függ, hogy holnap lesz-e munkád és fizetésed. 

Ráadásul a közelgő tél a fűtésszezon indulását is jelenti, amely a legtöbb család számára növekvő kiadásokat jelent a magasabb rezsiszámlák miatt. 

Ha nem akarsz télen munka és fizetés nélkül maradni, és az anyagi gondoknak is búcsút intenél, olyan munkahelyet érdemes választanod, ahol 

  • egész évben dolgozhatsz,
  • magas a fizetés, 
  • nem kell lemondanod a magánéletedről, 
  • nem kell plusz műszakot, túlórát, hétvégét vállalnod ahhoz, hogy jól keress. 

Erre megoldás a külföldi munkavégzés! 

Ha eddig attól tartottál, hogy ahhoz nyelveket kell beszélned, és hónapokig nem tudnál hazajönni, akkor megnyugodhatsz, ugyanis, ha magyar munkáltatón keresztül helyezkedsz el, akkor nem lesz szükséged nyelvtudásra, mivel magyarokkal fogsz dolgozni Németországban! 

Minden hónapban kapsz 1 hetet pihenésre, amelyet akár a családoddal is tölthetsz! 

Ráadásul nem kell a fizetésed nagy részét albérletre és rezsire költeni, mivel arról a cég gondoskodik. 

Minden adminisztrációt leveszünk a válladról, így neked csak a munkában kell odatenned magad. 

A TB fizetés miatt sem kell aggódnod, mivel magyar bejelentéssel és külföldi kiküldetéssel itthon a magyar társadalombiztosítást, külföldön pedig egy általános baleset- és betegségbiztosítást vehetsz igénybe.

Jól hangzik, ugye? 

Ha szívesen jelentkeznél németországi betanított fizikai munkára, küldd el valamely elérhetőségünkre a telefonszámodat, hogy további infókat kapj a munkáról! 

Nem kell utazgatnod az állásinterjúra, mivel a jelentkezés és a felvételi eljárás teljes egészében interneten keresztül, online történik! A leadott személyes okmányok alapján előkészített digitális szerződés várja az üzemben az új kollégát, amit e-mailben kap meg aláírás után.

Mire vársz még? Jelentkezz, és vágj bele a külföldi munkavégzésbe még idén!