Németországi bejelentés? Magyarországi bejelentés, kiküldetéssel? Mi szól mellette és mi ellene, ha nem beszélsz nyelvet? Közvetítő? Munkáltató? Mi a különbség?

Nyelvtudás hiánya

Egy közvetítő céghez kell fordulnod, hogy segítsen neked céget találni, szerződni, albérletet keresni és fizetni, lakbért fizetni, bejárást intézni és fizetni. A közvetítő ezeket a díjakat mind levonja a fizetésedből, ez többszáz euró plusz költséget jelent!

A Betonvas.eu cégcsoport magyar nyelvű szerződést küld neked, magyar kollégáid lesznek. A németül beszélő kollégák mindent elintéznek helyetted, valóban ingyenes szállás vár (a rezsit is mi fizetjük), az üzembe a bejárásod is ingyenesen biztosított. AMIT MI INGYENESNEK HIRDETÜNK, AZ NÁLUNK VALÓBAN INGYENES! NINCSENEK REJTETT ÉS BÚJTATOTT KÖLTSÉGEK!

Szabadság

Németországi bejelentés esetén – korhoz kötve – kb. évi 25 nap szabadsággal számolhatsz, ami azt jelenti, hogy évente 2×2 hetet tudsz itthon a családoddal tölteni, 2 hetet nyáron, 2 hetet karácsonykor.
A Betonvas.eu cégcsoportnál dolgozó kollégák minden hónapban 1 teljes hetet töltenek a családjukkal Magyarországon.

Előleg

A közvetítőnél nem tudsz előleget igényelni, ha megszorulsz, a német munkáltatódnál sem tudsz nyelvtudás hiányában.
A Betonvas.eu a saját kollégáit foglalkoztatja, így hamar segítő kezet tud nyújtani a kezdő, új munkatársnak az első időszakban, ha megszorulnak, mert tudjuk, hogy minden kezdet nehéz.

Külföldre vonatkozó biztosítás

Ha külföldre utazol – attól függően, hogy nyaralsz vagy dolgozol, érdemes egy biztosítást kötnöd a kint tartózkodásod időszakára, mert bárki lebetegedhet vagy érheti baleset. Ha nincs érvényes biztosításod, egy ellátásért többszáz, de akár többezer eurót is kifizethetsz, mivel a munkáltatód nem biztos, hogy fizet utánad!

A Betonvas.eu cégcsoportnál minden egyes munkavállaló az első munkanapjától egy külföldre vonatkozó általános baleset- és betegségbiztosítást kap ingyenesen.

Segítségnyújtás, támogatás

A közvetítőnél csak egy munkavállaló vagy a sok közül, akit az egyik megbízójának kiközvetített. Semmit sem tudnak rólad, felületes, üzleti a kapcsolatotok. Egy vagy a sokszáz közül…

A Betonvas.eu cégcsoport saját kollégáit foglalkoztatja, személyes, napi kapcsolatot ápol minden egyes munkatársával, így minden családi probléma, vagy akár egy sürgős munkáltatói igazolás sem okoz akadályt!

Igen, a német bejelentéssel valóban úgy tűnik, többet fogsz keresni kezdőként, bruttó 12€ órabérrel tudsz kalkulálni, ha betanított munkára jelentkezel. DE! Számos plusz költséged lesz, ami a kb. 2000€-s fizetésedből még lejön: az adó, járulék, lakbér, rezsi, bejárás, biztosítás, közvetítői díj, stb.

Nálunk egy kezdő 1.300-1.700 €-s adózott jövedelemmel indul, amit hivatalosan, átutalással kap meg bankszámlára. Magyar bejelentéssel kiküldetésben (a Kormányhivatal hivatalos engedélyével) dolgozik, rejtett költségek nélkül, ingyenes szállással, magyar és külföldi biztosítással, munkaruhával, teljeskörű magyar nyelvű ügyintézéssel.

Ha felkeltettük az érdeklődésed akkor jelentkezz a www.betonvas.eu oldalon! Néhány napon belül megkeresünk telefonon, amit egy online interjú követ (nem szükséges költséges utazással számolnod a budapesti személyes interjúra). Ha az interjú sikeres, akkor leszervezzük a kiutazásodat és kezdetét veheti a németországi munka magyar munkatársak körében!