A januárt rengetegen várják Magyarországon, hiszen ilyenkor minden évben emelkedik egy kicsit a minimálbér. Nagyon sokan, akiknek nincs érettségijük, a minimálbérből kell megélniük, amelynek az emelt összege is csak bruttó 232 000 Ft 2023-ban, amiből még lejön az adó. Van azonban más út is: ha a betonvas.eu-n keresztül bevállalod a külföldi munkavégzést, végzettség és nyelvtudás nélkül a hazai fizetésed többszörösét is megkeresheted. Hogy hogyan? Ebben a cikkben elmondjuk.

Sokan ma is abban a tévhitben élnek, hogy a magasabb fizetés és életszínvonal kizárólag a végzettségektől és a nyelvtudástól függ, illetve annak van lehetősége jól keresni, aki plusz műszakokat, másodállást, esetleg hétvégi munkavégzést vállal rendszeresen.

Ha kizárólag a magyarországi munkalehetőségekben gondolkodsz, talán ez többnyire igaz is, azonban, ha külföldön vállalsz betanított fizikai munkát, akkor teljesen más a helyzet.

Ha a betonvas.eu-n keresztül helyezkedsz el, a munkaadód és a munkatársaid mind magyarok lesznek, és kiküldetés keretében fogsz ausztriai vagy németországi üzemben dolgozni, tehát még nyelvtudásra sem lesz szükséged!

Ez azért is előny, mert így nem kell a TB-fizetés miatt aggódnod, ugyanis Magyarországon a munkaadód fizeti utánad, külföldön pedig lesz általános baleset- és betegségbiztosításod, amely szintén nem a te pénztárcádat terheli, tehát neked teljesen ingyenes lesz.

Ezen felül a munkáltatód biztosítja számodra a szállást, kifizeti a rezsit, munkaruhát ad ingyen, sőt még a munkába járásodat is támogatja, mivel az üzem és a szállás között kihelyezett céges autóval fogsz járni, és az első kiutazásod megszervezésében is segít.

Ugye, hogy jól hangzik? Pedig még csak most jön a lényeg!

Egy átlagos külföldi kereset betanított munkásként, amihez nem kell se végzettség, se nyelvtudás, 1400 euró körül mozog. Ez nettó 550.000 Ft-nak felel meg, vagyis ennyit kapsz kézhez úgy, hogy nem szakadsz bele a munkába, nem kell másodállást vállalnod, és minden hónapban egy teljes hetet pihenhetsz, amit akár otthon, a családoddal is eltölthetsz!

Ha már csak az tart vissza a külföldi munkavállalástól, hogy félsz a bonyolult felvételi eljárástól és az ehhez kapcsolódó adminisztrációtól, akkor fellélegezhetsz, mert ilyenekre ebben a helyzetben nem kell számítanod!

Rendkívül egyszerű dolgod van, ha jelentkezni szeretnél. Annyit kell tenned, hogy elküldöd az elérhetőségedet a cégnek, akik rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot, tájékoztatnak a részletekről, következő lépcsőként pedig megbeszéltek egy időpontot online állásinterjúra.

Ez egy kötetlen beszélgetést jelent, amely miatt még csak utazgatnod sem kell – csupán egy kamerával rendelkező számítógépre, laptopra vagy okostelefonra lesz szükséged.

A szerződésed pedig majd az üzemben fog várni téged, ott írod alá, utána pedig e-mailben megkapod.

Ha eleged van az alacsony fizetésből és az egyre növekvő árakból, és a nadrágszíj meghúzása helyett a magasabb életszínvonalat szeretnéd választani, ne habozz, jelentkezz külföldi munkavégzésre!

További információ: https://betonvas.eu/jelentkezes/
Média partner: DLX MEDIA