• Decemberben a kollégáink több időt tölthetnek itthon családjukkal, barátaikkal. December közepén szép lassan leállnak az üzemek, mint a Világon mindenhol a termelés, az építkezések, a raktárak. Hazautaznak a külföldön dolgozó munkatársak, együtt készülnek családjukkal a karácsonyra. Nem okoz gondot a pénz, mivel egész évben jól kerestek, egy kezdő megkeresett 1300-1600 € között minden hónapban, és nem kellett hozzá sem végzettség, sem nyelvtudás, csak jó fizikum, kitartás és dolgozni akarás. Természetesen a tapasztalt kollégák ennél jóval többet kerestek, hiszen ők egyedi ajánlatot kaptak tőlünk.
  • Január 6-án Vízkereszttel zárul a téli munkaszünet Németországban és Ausztriában, így a betonacél feldolgozók és CO-hegesztők is útra kelnek, hogy újra munkába álljanak.
  • Az év egészében egy stabil munkahelyed és folyamatos munkád van. Itt nincs szezon, nincs megállás!
  • Nincsenek rejtett költségek, a szállások valóban ingyenesek, sőt, a rezsiköltséget és az üzembe járást is ingyenesen biztosítjuk a kollégáinknak. A szállásokról a képeket megtalálod a betovas.eu oldalon.
  • Nem kell aggódnod, mivel mind Magyarországon, mind Németországban / Ausztriában biztosított vagy, ha lebetegszel vagy sérülés ér, el fognak látni, és nem kell több százezer forintot vagy több ezer eurót fizetned az ellátásért.
  • Egész évben, folyamatosan élvezheted a külföldi munka/magánélet egyensúlyát, mert minden hónapban egy teljes hetet otthon tudsz tölteni a szeretteiddel, barátaiddal, akár 3 hetes, akár 4 hetes üzemben dolgozol nálunk.

Kollégáink a karácsonyi szünetben 3-4 hetet pihennek otthon a családjukkal! Megéri nem?

Jó utat kívánunk mindenkinek hazafelé, aki külföldön dolgozik! Januárban folytatjuk!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog új esztendőt kívánunk!

Ha érdekes lehet számodra a munkalehetőségünk, akkor jelentkezz IDE KATTINTVA