Az új esztendőben sokan úgy érzik, tiszta lappal indulnak, és új lehetőségeket is jelent az új évkezdet. Ilyenkor rengetegen vágnak bele valami újba, például sportba, diétába vagy tanulásba, és ugyanilyen sokan vannak, akik új, jobb fizetést és életszínvonalat biztosító munkahelyet keresnek. Az álláskeresők száma minden januárban drasztikusan megemelkedik, ám idén sajnos több a bizonytalanság és kevesebb az álláshirdetés, mint a korábbi években. Nem könnyű ma olyan munkahelyet találni, amely egész évben munkát és versenyképes jövedelmet garantál. Ha Te is váltani szeretnél, és megfordult már a fejedben, hogy a külföldi munkavégzéssel szerezhetnéd meg mindazt, amire vágysz, olvass tovább!

Rengetegen vannak, akiket teljesen alaptalan félelmek tartanak vissza a külföldi munkavállalástól. Ilyen például, amikor a nyelvtudás hiánya miatt nem jelentkeznek, vagy attól tartanak, túlságosan bonyolult és nehéz lesz a jelentkezési folyamat és az ügyintézés, esetleg a kiutazás és a szállás intézése (és fizetése) miatt bizonytalanok.

Ha téged is a felsorolt tényezők tartanak vissza, akkor megnyugodhatsz! Hiszen, ha a betonvas.eu-n keresztül vállalsz külföldi munkát, akkor egyáltalán nem lesz szükséged nyelvtudásra. Továbbra is magyar cég lesz a munkaadód, kint pedig magyar munkatársakkal fogsz dolgozni.

Szó sincs tehát német nyelvű önéletrajzról és állásinterjúról, és nem kell tartanod bonyolult felvételi eljárástól sem.
Ha jelentkezni szeretnél, csupán a telefonszámodat kell megadnod, és a cég munkatársai rövid időn belül felveszik veled a kapcsolatot, hogy megbeszéljétek a részleteket.

Ezt egy online állásinterjú (egy kötetlen beszélgetés) követi, ami miatt nem kell utazgatnod, hanem otthonod kényelméből elintézheted. Csupán egy kamerával rendelkező számítógépre vagy okostelefonra lesz szükséged.

A cég minden adminisztrációt levesz a válladról, ráadásul megszervezzük az első kiutazásodat, biztosítjuk és fizetjük a szállásodat (a rezsit is!), sőt még a németországi szállásodról az üzembe, tehát a munkába járás költségeit is átvállaljuk.

Továbbá fogsz kapni ingyen munkaruhát a próbaidő után, és a külföldi biztosításra sem lesz gondod, vagyis nem fog a fizetésed jelentős része a kint tartózkodásra elmenni.

Jól hangzik, ugye? Pedig a lényeg még csak most jön: németországi betanított munkával, a betonvas.eu segítségével akár itthoni fizetésed többszörösét is megkeresheted anélkül, hogy a magánéletedet feláldoznád, és plusz műszakokat, másodállást vállalnál.

Más cégeknél átlagosan 3-6 havonta látogathatnál haza 1-2 napra, itt azonban minden hónapban kapsz egy teljes hetet, amelyet akár a családoddal is tölthetsz Magyarországon!

Ne várj tovább! Kezdd az új évet új, jól fizető (külföldi) munkahellyel – jelentkezz a németországi betanított munkára a betonvas.eu-n keresztül!