Hogyan néz ki a betonacél feldolgozó munkája?

A betonacél feldolgozó általában 6:00-kor kezdi a munkát (ez a nyári időszakban lehet akár 5:00 is, nyerve egy órát a hűvösebb időben).

Hatalmas tekercsekben, hosszú szálakban megérkezik a különböző vastagságú betonvas, amit automata gépekkel dolgoznak fel a csapatok, vágják, hajlítják a betonvasat. Befűzik a szálat, beütik a kezelőfelületen a méreteket, darabszámot, és indítják a programot. Ahogy a gép gyártja folyamatosan az elemeket, szedik és rakják őket egymásra. A kisebb elemek esetén felügyelik, hogy ne akadjon el, ahogy potyog bele a gyűjtő tárolóba.

Egész napos állómunkát jelent a betonacél feldolgozás, monoton pakolással, kötözéssel, kisebb emelésekkel. A nagyobb emelésekhez darukat használunk, nem kell beleszakadni a száz kilókba.

Üzemekben, hatalmas üzem csarnokokban dolgoznak a fiúk, de vannak gépek, amelyeken egy féltető alatt dolgoznak, vagy vannak munkafolyamatok, amelyek a szabad ég alatt történnek.

Előre legyártják azokat a különböző betonvas elemeket, amelyeket aztán kamionokkal visznek ki az építkezésekre a megadott határidőre.

Betanított munkáról van szó, így nem kell nyelvtudás, szakképesítés. A próbaidő alatt megtanulható a munkafolyamat, csak jó állóképesség, kitartás, jó fizikum, erő szükséges hozzá.

Ingyenes szállást biztosítunk, mi fizetjük a rezsit, az üzembe való bejárást, a külföldi biztosítást és a munkaruhát. A tiszta keresetedből már semmilyen költség nem jön le, azt mindig határidőre átküldjük a bankszámládra. Ha érdekel a munka és szívesen dolgoznál Németországban, akkor jelentkezz a www.betonvas.eu oldalon!